Pioneer - CDJ Tour 1

Pioneer - CDJ Tour 1




Pioneer - CDJ Tour 1

A Pioneer Tour termékek a legmagasabb színvonalat képviselik, melyek megállják a helyüket fesztiválokon, arénákban, klubokban. Megbízhatóság, és magas minőség jellemzi ami megjelenik a magas hangminőségben, kezelhetőségben és az eszközök minőségében. A CDJ-TOUR1 biztosítja a meleg, prémium hangminőséget. A kezelőszervek a megszokott club standard pioneer elrendezésben helyezkednek el, hasonlóan a CDJ-2000NXS2-höz. Az előadást segíti, egy kihajtható 13 colos érintőképernyő, mellyel még több információ megjeleníthető, és nagyban segíti a dj munkáját.

Hangminőség
Az ESS Technologies által gyártott 32 bites D / A konverter hihetetlenül alacsony zajszintet, és torzítást biztosít. A 96 kHz / 24 bites hangkártya nagy felbontású hangot produkál, míg a külön tápegység tovább csökkenti a nem kívánt zajt.


Kijelző
A szabványos 7 hüvelykes érintőképernyő mellett egy 13 hüvelykes, lehajtható érintőképernyő áll rendelkezésre a precízebb, könnyebb munka érdekében. A képernyő tetszés szerint dönthető, beállítható a világítás, vagy változtatható az árnyalata a napfény erősségének függvényében kültéri használat során.


Elrendezés
A CDJ-2000NXS2-vel megegyező elrendezéssel és teljesítménnyel otthon érezheted magad, bárhol is játszol. Készítsd elő zenéidet a rekordbox-ban, majd töltsd be a CDJ-TOUR1-be és szinkronizálódik az ütemrács, bpm, szín, cue pontok, ezen kívül a  Beat Sync, a Slip Mode, és a Hot Cue is.


PRO DJ LINK
A Pro DJ Link segítségével akár 4 lejátszót is csatlakoztathatsz egy egyszerű LAN-kapcsolat segítségével. Kombinálhatod ezt a rekordbox szoftverrel, és több funkció is elérhető a lejátszók közt, mint például a Beat Sync, a Beat Countdown, a Beat Jump és a Phase Meter.


Fesztivál-biztos design
A CDJ-TOUR1 merev kialakítással rendelkezik és szigetelő lábakkal van ellátva a stabilitás érdekében. A LAN portok NEUTRIK CON® csatlakozókkal van ellátva, melyen reteszzár van, így a kompatibilis kábel a helyén marad, függetlenül attól, hogy milyen rezgéseket és ütéseket kell az eszközöknek elviselniük.


Hangformátumok
FLAC,  Apple Lossless Audio (ALAC), valamint  MP3, WAV, AAC és AIFF.


8 HOT CUE
Állítsd be a cue pontokat a rekordbox-ban, és állítsd be a színeiket. A négyszínű Hot Cue két bankja azonnali lejátszást tesz lehetővé az előre beállított pontoktól.


Tökéletes összhang
A Quantize segíti a zenék pontos indítását. Pioneer Dj - DDJ-SP1 hozzáadásával a rendszerhez, pedig még több funkció elérhető. Egyszerűen csatlakoztasd az USB-kábelt, és akár 4 CDJ TOUR1-et is vezérelhetsz a Pro DJ Link segítségével.


Beállításaim
A „Saját beállítások” menüpont lehetővé teszi, hogy beállítsd a rendszered a rekordbox ™ szoftverrel laptopodon, és mentsd azokat USB, SD, Külső HDD hordozókon. Amint csatlakoztattad az adathordozót az eszközhöz, azonnal a te saját kényelmes beállításaid fognak aktiválódni.


Böngéssz könnyen
Használd valamelyik érintőképernyőt a zeneszámok szűrésére, keresésére rekordbox™ információkkal, mint például a BPM, előadó, cím vagy a saját címkék. Hozd létre a Qwerty billentyűzet segítségével saját listád, így a későbbiekben a Kulcsszó keresése módba bármikor megtalálod a kedvenc zenéid.


Többhullámú nézet
Lásd a részletes hullámformákat a Wave Zoom használatával a 13 colos kijelzőn, vagy akár 4 CDJ-ről egyidejűleg is megjelenítheti a hullámformákat.


REKORDBOX DJ
A CDJ-TOUR1 rekordbox dj szoftver vezérlésére is használható. A rekordbox dj egy rekordbox Plus csomag. Ismeri a  Hot Cue, Sampler, Slicer, Sound Color FX, Beat FX, Beat Jump és a Pad FX-et. djay PRO


BEAT JUMP
Párosítsd a Quantize funkcióval és ugorj 1., 2., 4., 8. vagy 16. negyedet az aktuális lejátszási pozícióból.


djay PRO
A CDJ-TOUR1 az Algoriddim djay Pro szoftver USB-HID vezérlését.

Tulajdonságok

- Lejátszható formátumok: ALAC, AAC, AIFF, FLAC, MP3, WAV
- Adathordozó típus: Pendrive, HDD, CD, DVD
- Szoftver támogatás: Rekordbox, Traktor pro 2, Algoriddim djay Pro
- Hangkártya: 24 bit/96 kHz
- Frekvencia tartomány: 4 - 40000 Hz
- Jel - zaj viszony: 115 dB
- Torzítás: < 0.0018 %
- Audio kimeneti teljesítmény: 2.0 Vrms (1 kHz, 0 dB)
- Jog méret: 206 mm
- Kijelző: 7" LCD érintő képernyő, kihajtható 13" LCD érintő kijelző
- LAN csatlakozó: 1db
- USB csatlakozó: 2db (USB A, USB B)
- Kimenetek: 1 analóg (RCA), 1 S/PDIF digital
- Méretek (nyitott kijelzővel): 385 x 693.9 x 203.1 mm
- Súly: 11.2 kg

1 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More